Ingrediënten
- 50 gr boter + extra om in te vetten
- 75 gr bruine suiker
- 2 eieren, losgeklopt
- 3.5 dl melk
- 50 gr fijngehakte walnoten
- 40 gr bloem
- 2 a 4 eetlepels cacaopoeder
- poedersuiker, cacaopoeder ter garnering
Bereiding
Stap 1
Vet een ovenschotel (inhoud 1 liter) in met boter.
Stap 2
Klop de boter en suiker in een grote kom schuimig en voeg de eieren toe.
Stap 3
Giet geleidelijk de melk erbij en voeg de walnoten bij het mengsel.
Stap 4
Zeef de bloem en het cacaopoeder bij het mengsel en lepel voorzichtig de bloem erdoor met een metalen lepel.
Stap 5
Schep het beslag in een ovenschaal en bak 35 a 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°.
Stap 6
Strooi er poedersuiker en cacaopoeder over en serveer met gesuikerde slagroom.