Ingrediënten
- 200 gr gerookte zalm
- 1 komkommer
- 1 klein bekertje crème fraiche
- 0.55 citroen, uitgeperst
- 1 bosuitje, in ringetjes
- kleine takjes dille
- peper en zout
Benodigdheden
- 10 Chinese lepels
Variatietips
- Doe dit ook eens met carpaccio van ossenhaas en de daarbij horende ingrediënten.
Bereiding
Stap 1
Leg de tien lepels op een mooie schaal.
Stap 2
Schraap met een kaasschaaf vijf lange stukken van een komkommer en snijd deze doormidden.
Stap 3
Leg de stukken nu op de lepels.
Stap 4
Snijd de zalm in stukken en leg op de komkommer.
Stap 5
Meng de crème fraiche met het citroensap, peper en zout.
Stap 6
Leg op elke lepel een toefje van bovenstaande 'saus'.
Stap 7
Garneer de lepels met de dille en de ringetjes bosui.
Variatietips
- Doe dit ook eens met carpaccio van ossenhaas en de daarbij horende ingrediënten.