Ingrediënten
- 1 chinese kool, gesneden
- 1 spitskool, gesneden
- 2 grote ui
- 4 knoflook
- salam
- laos
- olie of boter
- vleesbouillonblokje
- peper
- mexico mix
Variatietips
- Serveren met witte rijst.
Bereiding
Stap 1
Doe de olie in een wok (niet al teveel) en fruit daarin de gesneden ui, laos en salam en knoflook te samen .
Stap 2
Als deze bruin is dan het vleesbouillonblokje en peper even mee fruiten. Voor de kleur kan je er een beetje Mexico Mix bij doen. Fruit dit dan even mee.
Stap 3
De Chinese kool en spitskool toevoegen bij de gefruite ui. Laat dit geheel even op een laag pitje staan met af en toe even omgooien, niet te lang want het moet wel knapperig blijven. Ongeveer 6 tot 8 minuten.
Selamat makan!
Variatietips
- Serveren met witte rijst.