Ingrediënten
- 2 middelgrote uien
- 50 gr boter
- 200 gr champignons
- 500 gr in blokjes gesneden rundvlees
- 25 gr bloem
- 3 flinke tomaten
- peper
- zout
- worcestersaus
- bekertje zure room
- paar druppels tabasco
Variatietips
- Zet de casserole op tafel en serveer er droge rijst bij.
Bereiding
Stap 1
Snipper de uien grof. Snijd de champignons in plakjes. Pel de tomaten en snijd ze in stukken. Smoor de uien ongeveer 10 minuten in de pan. Voeg er dan de champignons bij laat die in een gesloten pan 5 minuten meesmoren. Haal de uien en de champignons uit het vet. Schut het vlees met zout en bloem en peper en bruin het vlees in het achtergebleven vet. Doe er de tomaten bij,zure room.worcestersaus en tabascoen laat een uurtje pruttelen met de deksel op de pan. Als het vlees gaar is doe er dan de uien en champignons weer door en maak het geheel op smaak af.
Variatietips
- Zet de casserole op tafel en serveer er droge rijst bij.