Ingrediënten
- 1 zakje ongezouten cashewnoten
- 200 gr roomboter
- 200 gr suiker
- 200 gr bloem
- 4 eieren
- snufje zout
- 1 zakje vanillesuiker
Variatietips
- Met een sateprikker kan je door te prikken na 60 minuten controleren of de cake gaar is.
- Je kan ook andere nootjes gebruiken.
- Toefje slagroom bij serveren.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Stap 4
Vervolgens de zout, bloem en vanillesuiker door het beslag mengen, met zo een 5 minuten heb je een lekker luchtig beslag.
Stap 5
De cashewnoten klein maken met een keukenmachine, toemboek / vijzel of in een theedoek met pollepel.
Stap 7
Spatel het beslag in een ingevette cakevorm of gebruik hiervoor bakpapier en bak de cake in ongeveer 60 tot 70 minuten gaar.
Variatietips
- Met een sateprikker kan je door te prikken na 60 minuten controleren of de cake gaar is.
- Je kan ook andere nootjes gebruiken.
- Toefje slagroom bij serveren.