Ingrediënten
- 400 gr fijngesneden fricandeau
- 4 handjes eikenbladsla
- 1 granaatappel
- 8 el olijfolie
- 2 el fijne mosterd
- 2 el azijn
- verse peper
- grove korrels zeezout
Variatietips
- Doe wat knoflook door de dressing.
Bereiding
Stap 1
Maak een dressing van de olie, mosterd en azijn.
Stap 2
Leg op vier borden een handje sla in het midden.
Stap 3
Drapeer hierover de fricandeau.
Stap 4
Rol de granaatappel stevig over het aanrecht.
Stap 5
Snijd de appel doormidden en verwijder de pitjes. Doe de pitjes in een vergiet en laat uitlekken.
Stap 6
Lepel de dressing over de borden.
Stap 7
Bestrooi de borden met de pitjes granaatappel, peper en zeezout. Eet smakelijk!
Variatietips
- Doe wat knoflook door de dressing.