1 januari 2006
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 100 gr gerookte zalm
  • 100 gr monchou zacht en luchtig
  • cannelonibuisjes of lasagnevellen
  • bieslook
  • peper en zout
  • boursin cuisine culinaire met kruiden

Bereiding

Stap 1
Pureer de gerookte zalm, roer de monchou mooi glad en meng er de gerookte zalmpuree en de bieslook door. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 2
Kook ondertussen de lasagnevellen of de cannelonibuisjes gaar, giet af en spoel onder koud water. Laat ze uitlekken op keukenpapier en vul ze vervolgens met de zalmousse.

Stap 3
Leg de rolletjes op een bord. Verwarm de boursin cuisine culinaire, breng op smaak met zout en peper.

Stap 4
Giet over de vismousserolletjes. Werk af met sprietjes bieslook.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten