Ingrediënten
- 375 ml appelmoes
- 250 gr bloem
- 2 tl bakpoeder
- 150 gr boter
- 200 gr suiker
- 1 tl kaneel
- handje rozijnen of krenten
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Stap 2
Smelt de boter in een pannetje, maar laat 't niet bruin worden.
Stap 3
Voeg de suiker en appelmoes toe en blijf roeren en verwarmen op laag vuur tot de suiker is opgelost. Haal dan van het vuur.
Stap 4
Zeef bloem met bakpoeder en meng het door de warme appelmoes. Doe de kaneel en rozijnen of krenten erbij en schep goed door.
Stap 5
In een ingevette vorm doen (de bakplaat van je oven of een cakevorm) en 30 minuten bakken in de oven.
Stap 6
Daarna bestrooien met kaneel en in de gewenste vorm snijden.
Stap 7
Ik heb een klein vormpje gebruikt en gewoon de helft van de ingrediënten genomen.