9 oktober 2005
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 1 blik bruine bonen
  • 500 gr doorregen varkenslappen
  • 500 gr uien
  • 500 gr vleestomaten
  • 1 pakje ossenstaartsoep
  • 2 kleine blikjes tomatenpuree
  • sambal

Variatietips

  1. Lekker met stokbrood.
  2. Lekker met roggebrood met spek.
  3. Lekker broodje met rookworst.

Bereiding

Stap 1
Vlees in stukjes snijden, samen met de gesnipperde ui licht aanbraden, tijdens het braden een mespunt sambal of rood pepertje meebakken.

Stap 2
Doe de bonen met een blik water erbij. Tomaten ontvellen, snijden en erbij doen.

Stap 3
Achtereenvolgens toevoegen; pakje ossenstaartsoep (wel eerst met een beetje water mengen tegen de klontjes), scheut worcestersaus, zout, tomatenpuree en een scheut maggi.

Stap 4
Vervolgens ongeveer 30 min onder voortdurend roeren laten pruttelen.

Variatietips

  1. Lekker met stokbrood.
  2. Lekker met roggebrood met spek.
  3. Lekker broodje met rookworst.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten