Ingrediënten
- 200 gr suiker
- 2 el melk
- 2 el room
- 1 tl boter
- 75 gr bigarreaux
Variatietips
- Vervang de bigarreaux voor 75 gram gember en de melk voor 1 eetlepel water en 1 eetlepel gembersiroop.
- Vervang de bigarreaux voor 25 gram cacao.
- Vervang de bigarreaux voor 2 eetlepels koffie-extract(poeder).
Bereiding
Stap 1
Verwarm de suiker, melk en room al roerend tot de laatste druppel die van de lepel valt, draden trekt.
Stap 2
Voeg (van het vuur af) de boter en de bigarreaux toe en blijf roeren.
Stap 3
Bekleed de vorm met bakpapier en vul de vorm met de borstplaat.
Stap 4
Af laten koelen en de vorm verwijderen.
Variatietips
- Vervang de bigarreaux voor 75 gram gember en de melk voor 1 eetlepel water en 1 eetlepel gembersiroop.
- Vervang de bigarreaux voor 25 gram cacao.
- Vervang de bigarreaux voor 2 eetlepels koffie-extract(poeder).