Ingrediënten
- 1 kg sukadelapjes
- 2 grote uien
- 2 tenen knoflook
- 3 tl ketoembar
- 3 tl djinten
- 3 tl koenjit
- vleesbouillonblokje (naar smaak)
- olie ( niet te veel)
Variatietips
- Je kan de sukadelapjes vervangen door soepvlees.
Bereiding
Stap 1
Fruit de uien en knoflook in de olie niet al te veel. Doe daarna het vlees erin en braad dit aan.
Stap 2
Als het vlees aangebraden is, voeg dan ketoembar, djinten en koenjit toe. Voeg het vleesbouillonblokje toe naar smaak, en laat het geheel sudderen tot gaar.
Stap 3
Je kan er eventueel een klein beetje water bij doen. Dit moet je zelf bepalen.
Als je het gerecht in de slowcooker bereid dan na het aanbraden met 1 liter water aanzetten met een slowcook bereidingstijd van 6 uur.
Selamat maken!
Variatietips
- Je kan de sukadelapjes vervangen door soepvlees.