Ingrediënten
- 250 gr gekookte bieten
- 200 gr witlof
- 250 gr rundvlees
- 2 groene appels
- 1 sinaasappel
- 1 ui
- olie
- azijn
- mosterd
- worcestershiresaus
- zout en peper
Variatietips
- Je kan het rundvlees ook vervangen door kip of varkensvlees.
- Voor een vegetarische versie hetvlees vervangen door noten zoals cashewnoten of pecannoten en rozijnen.
Bereiding
Stap 3
Snij de appels en sinaasappel in partjes.
Stap 4
Schep de geraspte bietjes, de witlof, appels, sinaasappel en de reepjes rundvlees in een kom goed door elkaar.
Stap 5
Maak vervolgens een dressing van de gesnipperde ui, beetje olie, weinig azijn, mosterd naar smaak, scheutje worcestershiresaus en zout en peper naar smaak in een klein kommetje.
Variatietips
- Je kan het rundvlees ook vervangen door kip of varkensvlees.
- Voor een vegetarische versie hetvlees vervangen door noten zoals cashewnoten of pecannoten en rozijnen.