Ingrediënten
- 1 struik paksoi, in smalle streepjes gesneden (ook het groen)
- 2 el olie
- 2 tenen knoflook
- 250 gr biefstuk in dunne plakjes gesneden
- 2 el ketjap
- 1 scheutje sherry
- 2 el fijngesneden basilicum
- 2 el sesamolie
Variatietips
- Met rijst of pasta.
- Garneren met rode paprika.
- Het is ook lekker om de plakjes biefstuk van te voren te marineren in de ketjap.
Bereiding
Stap 1
Olie verhitten in de pan (wok) en knoflook even snel roerbakken.
Wat olie erbij en de biefstuk in beetjes roerbakken lekker bruin maar niet gaar (gaat beter als de biefstuk niet uit de vriezer komt en op kamertemp is). Vlees uit de pan halen.
Stap 2
Basilicum en de ketjap in de pan en goed omscheppen, dan de paksoi erbij en 3 min lekker roerbakken.
Stap 3
Wok nog een minuut de biefstukreepjes er door haal de wok van het vuur en schep de sesamolie er door en meteen serveren.
Variatietips
- Met rijst of pasta.
- Garneren met rode paprika.
- Het is ook lekker om de plakjes biefstuk van te voren te marineren in de ketjap.