Ingrediënten
- 150 gr biefstuk (2x)
- 1 bol knoflook
- verse peterselie
- groene asperges
- aardappelkroketten
- mayonaise
Variatietips
- Bedruppel het vlees met rode wijnsaus.
- Gebruik bieslook i.p.v. peterselie.
- Gebruik ossenhaas.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Stap 2
Haal de tenen los van de bol knoflook, maar laat het velletje zitten. Leg de tenen knoflook op een bakplaat en zet 30 minuten in de oven.
Stap 3
Laat afkoelen en druk uit de schillen de zachte knoflook.
Stap 4
Meng in een schaaltje de knoflook met peterselie.
Stap 5
Kook de asperges beetgaar in water of leg ze op de grill.
Stap 6
Bak de biefstukken rood, medium of doorbakken. Wat je keus is!
Stap 7
Bereid de aardappelkroketjes.
Stap 8
Leg de biefstukken op borden en leg daarop een flinke toef knoflookpuree.
Stap 9
Drapeer de asperges naast de biefstuk samen met de kroketjes.
Stap 10
Schaaltje mayonaise erbij voor de kroketjes en eet smakelijk!
Variatietips
- Bedruppel het vlees met rode wijnsaus.
- Gebruik bieslook i.p.v. peterselie.
- Gebruik ossenhaas.