Ingrediënten
- 1 kg rundvlees in reepjes / buikspek
- ankah (dit zijn kleine rode pitjes)
- 0.5 theelepel p�h k�h / steranijn � tl
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel vet-sin
- 1 � 2 theelepels zout
- 1 eetlepel jenever
- voor de saus:
- 1 eetlepel hoi-sin
- 1 flesje hot ketchup
- � fles chilly sauce van eagle
- � eetlepel mosterd
Variatietips
- Lekker met rijst, bami of nasi
Bereiding
Stap 1
De ingredi�nten goed wrijven en er dan jenever aan toevoegen.
met het mengsel het vlees goed inwrijven en vervolgens minimaal 1 uur in laten trekken.
het vlees roosteren op de grill of in een grillpan.
de saus maken voor dat je begint met roosteren. de hoi-sin, hot ketchup, chilly saus en mosterd samen mengen tot de saus.
het vlees en de saus samen opdienen.
Variatietips
- Lekker met rijst, bami of nasi