25 maart 2005
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • uien
  • stukje gember
  • knoflook
  • sambal oelek
  • ketjap
  • 2 kippenpoten

Variatietips

  1. De kippenpoten kunnen ook vervangen worden door kipfilet
  2. Lekker op een broodje, bij gebakken aardappels of rijst

Bereiding

Stap 1
Kip halfgaar bakken en eruit halen. Een grote ui bakken tot het glazig is. In dezelfde olie, stukje gember, knoflook, sambal oelek en ketjap en water toevoegen. Kip pluizen. Kruiden om en om bakken en laten koken. Kip toevoegen en op een laag pitje laten staan tot het gaar is.

Variatietips

  1. De kippenpoten kunnen ook vervangen worden door kipfilet
  2. Lekker op een broodje, bij gebakken aardappels of rijst

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten