Ingrediënten
- 500 gr tagliatelle
- 1/4 pakje kruidenboter van meggle
- half potje boursin light kruidenkaas
- 2 geperste lookteentjes
- een scheut witte droge wijn
- een potje light room
- verse zwarte peper van de molen + zout
- gerookte zalm in reepjes
- garnaaltjes, rivierkreeftjes of scampi
- eventueel scheut water
Variatietips
- Vervang eventueel een teentje knoflook door een ajuin
Bereiding
Stap 1
Tagliatelle gaarkoken en afgieten.
Zet een kookpot op het vuur en doe de kruidenboter in. Voeg er de boursin kruidenkaas, geperste knoflook, witte wijn, light room, peper en zout bij. Roer goed. Voeg er een scheut water bij als de saus te dik is.
Meng de pasta, gerookte zalmreepjes en de garnaaltjes onder de saus en roer nog even goed door zodat alles goed warm is.
(als je er scampi onder mengt kook die dan vooraf gaar in visbouillon of bak ze gaar in de een pan)
Variatietips
- Vervang eventueel een teentje knoflook door een ajuin