Ingrediënten
- aardappelen
- melk, boter, 1 ei
- peper en zout
- nootmuskaat
- spinazie in de room (diepvries bv.)
- corned beaf (2 - 3 blikjes)
Variatietips
- Je kan ipv corned beaf, gehakt gebruiken.
Bereiding
Stap 1
Aardappelen schillen, koken in een weinig water, pureer en voeg melk, boter, ei, zout, peper en nootmuskaat toe.
Oven voorverwarmen op 200�
Neem een ovenschotel.
Onderin de ovenschotel leg je 2 � 3 blikjes corned beaf. Hierop giet je spinazie (best in de room) en hierop leg je de pureepatatjes.
Leg de schaal in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goud-geel (bruin) is.
En smullen maar!!!
De hoeveelheden leer je kennen terwijl je bezig bent. Afhankelijk van hoeveel puree je normaal eet, hoeveel spinazie...
Variatietips
- Je kan ipv corned beaf, gehakt gebruiken.