Ingrediënten
- 300 gr gehakt
- 250 gr haricovert gekookt
- 2 tl sambal
- 1 el tomatenketchup
- 300 gr aardappelblokjes
- zwarte peper
- zout
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl 1 theelepel paprikapoeder
Variatietips
- Je kan in plaats van sperziebonen ook andere groente kiezen of een combinatie van meerdere groente
Bereiding
Stap 1
Bak de blokjes aardappelen op hoog vuur gaar en goudbruin en doe ze in een ovenschaal om ze warm te houden op 100 graden.
Stap 2
Kruid het gehakt met zwarte peper, zout, knoflookpoeder en de paprikapoeder. Rul het gekruide gehakt in een wok tot het goudbruin is.
Stap 3
De sperziebonen mee roerbakken. De sambal en ketchup en door roerbakken en als laatste de gebakken blok aardappelen kort mee roerbakken.
Stap 4
Variatietips
- Je kan in plaats van sperziebonen ook andere groente kiezen of een combinatie van meerdere groente