1 september 2024
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr postelein
  • 4 wilde perziken
  • 2 vijgen
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 el sap van citroen
  • 1 tl chili vlokjes
  • 2 druppels tabasco
  • 2 stuks buffel burrata
  • 2 tl mostocotto van collefrisio
  • verse basilicum

Variatietips

  1. Je kan de postelein ook voor veldsla vervangen.

Bereiding

Stap 1
Was de postelein en laat uitlekken.

Stap 2
Schil en snij de perziken in stukjes en doe ze in een kom met een beetje olijfolie en bak of grill ze daarna op laag vuur

Stap 3
Maak ondertussen de dressing van 2 el olijfolie, 1 el sap van een citroen, chilivlokken en wat zout naar smaak. naar

Stap 4
Verdeel de postelein over 2 diepe borden en leg op ieder bord 1 bol burrata.

Stap 5
Snij de vijgen in smalle partjes en verdeel over de borden.

Stap 6
Verdeel daarna de gebakken perziken over de borden.

Stap 7
Drapeer de dressing over de salade en de burrata.

Stap 8
Verdeel wat basilicum over de borden.m en drapeer vervolgens nog wat mostocotto over de bollen burrata.

Variatietips

  1. Je kan de postelein ook voor veldsla vervangen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten