Ingrediënten
- 175 gr (room)boter
- 250 gr chocolade, zo puur mogelijk
- 250 gr suiker
- 190 gr bloem
- 3 eieren, geklopt
- 2 tl vanille essence
- cashewnoten (naar smaak)
Variatietips
- Kan ook bruine basterd suiker gebruiken.
- Kan evt een lekkere icing op gegoten worden.
- Ipv cashew, kan je ook walnoten of hazelnoten gebruiken.
Bereiding
Stap 1
Au bain marie de boter samen met de chocolade smelten, van het vuur afhalen en de bloem, suiker, vanille en eieren toevoegen, goed roeren totdat je een mooie massa heb, nu evt nog de noten doormengen. Pak een bakblik of gewoon op een bakplaat van de oven, even invetten of bakpapier opleggen en dan het mengsel uitgieten, het wordt ong 30x30 cm. Ong 30 min in de oven op 180gr Je haalt er ong 20 stukjes uit Heeel lekker, heeel makkelijk!!!
Variatietips
- Kan ook bruine basterd suiker gebruiken.
- Kan evt een lekkere icing op gegoten worden.
- Ipv cashew, kan je ook walnoten of hazelnoten gebruiken.