20 juli 2007
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr kipfilet in dobbelsteentjes
  • zout
  • peper
  • 2 tenen knoflook
  • 20 gr boter
  • 200 gr voorgekookte krieltjes
  • 1 fijngesnipperde uien
  • 2 paprika's in reepjes
  • 2 tl rozemarijn
  • 1 dl bouillon
  • 125 ml creme fraiche

Variatietips

  1. Serveer er een lekkere salade bij.

Bereiding

Stap 1
Kip bestrooien met peper en zout. Boter verhitten en knoflook zachtjes smoren. Vuur hoger zetten en de kip rondom bruin bakken. Kip uit de pan nemen. Vervolgens krieltjes, ui, paprika en rozemarijn zacht bakken. Bouillon toevoegen. Op een laag pitje 15 minuten stoven, creme fraiche en de kip erdoor roeren en nog 5 minuten meestoven.

Variatietips

  1. Serveer er een lekkere salade bij.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten