Ingrediënten
- 400 gr gruyere, zelf raspen
- 400 gr emmentaler, zelf raspen
- 200 gr appenzeller, zelf raspen
- 1 teen knoflook, geperst
- 1.5 glas witte wijn
- paprika
- cherry tomaatjes
- stokbroden
- bloemkool, gekookt
- broccoli, gekookt
- sap van een halve citroen
Variatietips
- Je kan de Appenzeller kaas ook vervangen door een kaas die je zelf lekker vindt.
- Serveer en ook lekker fruit in stukjes bij om tussendoor te eten.
Bereiding
Stap 1
Smeer de fonduepan in met de geperste knoflook en zet de pan aan maar laat de knoflook niet verkleuren.
Stap 4
Knijp het sap van de citroen boven de fondue uit zodat de kaasfondue bindt en start met dippen.
Variatietips
- Je kan de Appenzeller kaas ook vervangen door een kaas die je zelf lekker vindt.
- Serveer en ook lekker fruit in stukjes bij om tussendoor te eten.