Ingrediënten
- 4 taco’s of zak taco chips
- 150 gr gemengde sla
- 0.5 komkommer, in kleine stukjes
- 150 gr rundergehakt
- 2 stuks bosui, in ringetjes
- 1 rode paprika, in stukjes
- 100 gr champignons, in stukjes
- peper
- zout
- 100 ml chili saus (sweet)
- 50 gr kaas, in stukjes
- 1 avocado
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- zoete ketjap (manis)
- zure room
Variatietips
- Gebruik guacemole kruiden bij stap 1.
- Vervang de zure room door skyr.
Bereiding
Stap 1
Maak met de helft van de avocado en een schep zure room een saus en snij de helft van de avocado in stukjes om in de salade te doen bij stap 5.
Stap 2
Bak in een hapjes pan het gehakt met de geperste knoflook, peper en zout rul. Scheutje chilisaus en zoete ketjap toevoegen.
Stap 5
Verdeel de gemengde sla over 2 diepe borden en verdeel vervolgens de stukjes komkommer en avocado over de sla.
Variatietips
- Gebruik guacemole kruiden bij stap 1.
- Vervang de zure room door skyr.