Ingrediënten
- 120 gr zeebaarsfilet
- 2 tl citroenpeper
- scheutje sojasaus (kikoman)
- 1 teen knoflook
- 2 bosuitjes
- scheutje water
- scheutje olijfolie
- 1 el boter
Variatietips
- Gebruik ook een scheutje sake tijdens het bakken.
Bereiding
Stap 1
Verhit een scheutje olie in de pan en leg 2 stukken zeebaars op de huid in de pan samen de de fijngesneden knofllook en ongeveer 3 minuutjes.
Stap 4
Draai de zeebaars weer op de huid, voeg de gesneden bosuitjes toe en schenk een een scheutje water over de zeebaars, schud de pan een beetje heen en weer.
Stap 5
Voeg vervolgens een scheutje sojasaus over de zeebaars en schud de pan een beetje heen en weer.
Stap 6
Leg de zeebaars op de bordjes, schenk een beetje van de 'saus' over de zeebaars en leg de uitjes er over heen.
Variatietips
- Gebruik ook een scheutje sake tijdens het bakken.