24 december 2010
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr penne
  • 250 gr mascarpone
  • 4 tl grove mosterd
  • 1 rode ui, in snippers
  • 250 gr chorizo in stukjes
  • 200 gr port salut, in blokjes
  • zout en versgemalen zwarte peper

Variatietips

  1. Vervang de rode uit door 4 bosuitjes in ringen.
  2. Vervang de port salut door Camembert of Taleggio. 

Bereiding

Stap 1
Kook de pasta met zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2
Verwarm de oven voor op 200 graden. Giet de pasta goed af en doe hem terug in de pan. Schep de pasta om met de mascarpone en mosterd tot de mascarpone is gesmolten en om de pasta zit.

Stap 3
Roer de uit, chorizo en kaas erdoor en breng alles op smaak met zout en peper. Doe alles in een schaal en bak de schotel 15-20 minuten in de oven tot de bovenkant knapperig en goudbruin is.

Variatietips

  1. Vervang de rode uit door 4 bosuitjes in ringen.
  2. Vervang de port salut door Camembert of Taleggio. 

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten