Ingrediënten
- 5 plakken bladerdeeg, ontdooien
- 200 gr diepvries spinazie
- 3 el honing
- zwarte peper
- 1 ei
Variatietips
- Voeg rozijntjes of krentjes toe aan het spinaziemengsel.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de diepvries spinazie in een pan en laat het langzaam ontdooien.
Stap 2
Doe alle spinazie in een vergiet en druk het vocht uit het spinaziemengsel. Voeg een beetje peper en de honing toe aan de spinazie.
Stap 3
Snijd elk plakje bladerdeeg door midden en leg op ieder stukje bladerdeeg een schep spinaziemengsel.
Stap 4
Vouw het plakje bladerdeeg dicht en druk met een vork de open gedeeltes goed dicht en bestrijk ieder pakketje met een laagje geklutst ei. Bak de pakketjes in 20 - 30 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Variatietips
- Voeg rozijntjes of krentjes toe aan het spinaziemengsel.