Gevulde eieren met kabeljauwpuree en een garnaaltje
6 april 2010
8 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 100 gr kabeljauwfilet
  • bieslook
  • 2 el mayonaise
  • zout en peper

Bereiding

Stap 1
Kook de eieren en pel ze als ze afgekoeld zijn.

Stap 2
Leg de kabeljauwfilet in een zeef en hou dit een paar minuutjes in kokend water tot hij net gaar is. Laat het afkoelen en prak het helemaal fijn. 

Stap 3
Snij de eieren in de lengte precies doormidden en verwijder het eigeel. Doe dit in een schaaltje met de mayonaise bieslook zout en peper en geprakte kabeljauw.

Stap 4
Meng dit alles tot een mooie vulling en spuit dit in het ei met een slagroomspuit. Leg er een Hollands garnaaltje bovenop en je hebt een lekker apart gevuld eitje.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten