Ingrediënten
- 4 grote aardappels met schil
- 1 kopje olijfolie
- 1 handje basilicum
- 100 gr rauwe ham
- 1 el geroosterde pijn(boom)pitjes
- bekertje crème fraîche
- versgemalen peper
Benodigdheden
- Aluminium folie
Variatietips
- Voeg een teentje knoflook toe aan het mengsel.
- Erg lekker bij een meloensalade of bij kip als je er vlees bij wil eten...
Bereiding
Stap 1
Bakje vullen met olie en daarin de blaadjes basilicum leggen. Schep de aardappels door het mengsel en laat even staan.
Stap 2
Oven voorverwarmen op 180 graden. Aardappels uit laten lekken, inprikken met een vork en in folie verpakken.
Stap 5
Als de aardappels klaar zijn, dan uit folie halen en in de lengte half doorsnijden. Vul de opening van de aardappel met het mengsel en smullen maar.
Variatietips
- Voeg een teentje knoflook toe aan het mengsel.
- Erg lekker bij een meloensalade of bij kip als je er vlees bij wil eten...