Ingrediënten
- 75 gr carpaccio in dunne plakjes
- parmezaanse kaas
- rucola
- pijnboompitjes
- kruiden- of knoflook olie
- huishoudfolie
- espresso kopje
- tomaat in dunne plakjes
- komkommer
- zwarte peper
- zout
Bereiding
Stap 1
Bedek met plastic folie een espresso kopje.
Stap 2
Bedek het kopje met de carpaccio.
Stap 3
Meng in een kom de rucola sla met wat parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitjes en wat kruiden / knoflookolie en wat peper en zout. Vul het kopje met het mengsel.
Stap 4
Vouw het plastic dicht, rol het dicht en maak er een bal van.
Stap 5
Leg de dunne plakjes tomaat op het bord (een beetje rond) en leg vervolgens de carpaccio bonbon met de open kant op de plakjes tomaat.
Stap 6
Leg op de bovenkant van de bonbon nog wat parmezaanse kaas en besprenkel de bonbon met wat olie. Leg aan 1 kant dan de bonbon met dunne komkommer reepjes en maak het bord af door een streepje kruiden / knoflook olie.