Ingrediënten
- 200 gr (room)boter
- 200 gr suiker
- 200 gr bloem
- 4 eieren
- snufje zout
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 zakje bakpoeder
- 16 paaseitjes
- 2 el bloem
- 8 paaseitjes (versiering)
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 160 graden en doe de boter en de suiker in een kom en mix deze ± 5 minuten tot een mooi glad beslag.
Stap 3
Voeg als laatst de zout, bloem, bakpoeder en vanillesuiker toe en mix deze ± 5 minuten tot een mooi glad beslag en schep met een spatel de paaseieren door het beslag. Haal de paaseieren door het beslag zodat ze niet naar de bodem zakken.
Stap 4
Bedek de cakevorm met bakpapier of met een laagje boter en bloem, doe dan het beslag in de cakevorm en bak de cake in 60 tot 90 minuten gaar. met een satéprikker kun je kijken of de cake gaar is. als je de satéprikker in de cake steekt moet die er droog uit komen, dan is de cake gaar.
Stap 5
Versier de cake met 8 halve paaseitjes nadat die een beetje afgekoeld is dan blijven ze plakken doordat ze een een beetje smelten.