Ingrediënten
- 2 stuks tortilla / burrito
- 250 gr rundergehakt
- 2 stuks bosui
- 1 stuk rode paprika
- 250 gr champignons
- peper
- zout
- 200 ml chili saus (sweet)
- 2 plakken kaas
- guacemole
- 2 tenen knoflook
- zoete ketjap (manis)
Variatietips
- Voeg ook is een klein blikje mais toe.
- Serveer met ovenfrietjes en komkommer.
Bereiding
Stap 1
Bak in een hapjes pan het gehakt met de geperste knoflook, peper en zout rul. Scheutje chilisaus en zoete ketjap toevoegen.
Stap 2
Bak vervolgens de rode paprika, de gesneden bosuitjes en champignons mee.
Voeg nog wat chilisaus en zoete ketjap toe zodat het een beetje "plakkerig" wordt.
Stap 3
Bak de burrito's even kort in de pan circa 15 seconden per kant. Vul de burrito met het gehakt / groenten mengsel en rol dicht. Leg de vouwkant naar boven en leg hier 4 plakjes jonge kaas op en herhaal met de andere burrito.
Stap 4
Nog even in een voorverwarmde oven leggen totdat de kaas gesmolten is.
Haal de burrito's uit de oven en smeer de burrito's in met gaucemole.
Variatietips
- Voeg ook is een klein blikje mais toe.
- Serveer met ovenfrietjes en komkommer.