Ingrediënten
- 200 gr witte asperges
- paar blaadjes sla
- 2 bosuitjes
- 150 gr gerookte kipfilet
- 2 el (soja)room
- 1 mespunt kerriepoeder
- snufje peper en zout
- 50 ml mayonaise (of yofresh)
Variatietips
- Bron: De slanke leefwijze, Roy Martina
Bereiding
Stap 1
Schil de asperges en snijd het houterige uiteinde af. Kook ze beetgaar en laat ze uitlekken.
Stap 2
Was de sla en verdeel ze over 2 borden.
Stap 3
Snijd de bosuitjes in ringetjes, de kip in dunne plakjes en de asperges in stukjes.
Stap 4
Maak een sausje van de mayonaise, slagroom en kerrie met een snufje peper en zout.
Stap 5
Schep de aspergestukjes en de kip door de saus en verdeel over de sla. Bestrooi met de bosuitjes.
Variatietips
- Bron: De slanke leefwijze, Roy Martina