Ingrediënten
- 250 gr pittige sla (krul en notensla)
- zwarte peper
- zout
- 4 el zwarte olijfolie
- pijnboompitten
- 1 stuk fetakaas uit blik*, in stukjes
- komkommer, in dunne plakken
- 150 gr kleine tomaatjes, in vieren gesneden
Variatietips
- * Fetakaas uit blik met rode deksel kan je bij Turkse winkels kopen. Je kan ook andere gebruiken maar deze smelt zowat op je tong!
- Lekker bij de lasagne of andere pasta gerechten.
Bereiding
Stap 1
Doe de de sla, de komkommer, de kleine tomaatjes en de feta in een grote kom.
Stap 2
Rooster de pijnboompitjes in een beetje zwarte olijfolie totdat ze bruin zijn. Doe dit vervolgens met de olie bij de sla.
Stap 3
Vervolgens veel zwarte peper en beetje zout over de sla. Alles goed door elkaar mengen en direct serveren.
Variatietips
- * Fetakaas uit blik met rode deksel kan je bij Turkse winkels kopen. Je kan ook andere gebruiken maar deze smelt zowat op je tong!
- Lekker bij de lasagne of andere pasta gerechten.