Ingrediënten
- 1 zak groene gemengde sla
- mediterraanse dressing
- 250 gr hele verse rode tartaar
- 2 hele verse eieren
- 6 augurken, in dunne blokjes
- klein potje kappertjes
- klein uitje, gesnipperd
- 10 el ketchup
- 4 el mosterd
- flesje tabasco
- vers stokbrood, in dikke blokjes
- bos verse peterselie, gesnipperd
Benodigdheden
- 6 bij de borden passende kleine bakjes
- Pepermolen
- Zeezoutmolen
Bereiding
Stap 1
Meng de sla met de dressing in een bak.
Stap 2
Doe de augurken, de kappertjes, het uitje, de ketchup, de mosterd en de tabasco elk afzonderlijk in de zes bakjes.
Stap 3
Schep op twee borden een bergje tartaar.
Stap 4
Strooi de peterselie over de borden.
Stap 5
Breek de eieren en leg ze (rauw) op de tartaar.
Stap 6
Zet de overige ingrediënten op tafel.
Stap 7
Je kunt je tartaar nu op smaak maken met wat in de bakjes zit.
Stap 8
Beleg stokbroodjes ermee en eet de sla erbij.