Ingrediënten
- 4 zakjes frambozenthee
- 1 l gekookt water
- sap van twee citroenen
- suiker naar wens
- ijsklontjes
- 1 bakje verse frambozen
Benodigdheden
- Hitte- en koud bestendige kan.
- Mooie (longdrink) glazen.
- (Rode) rietjes.
Variatietips
- Gebruik thee naar keuze.
- Gebruik fruit naar keuze.
Bereiding
Stap 1
Doe het gekookte water in de kan. Hang de zakjes thee er enkele minuten in. Laat afkoelen.
Stap 2
Meng de koude thee met het citroensap en doe de ijsklontjes erbij. Zet een paar uur in de koelkast.
Stap 3
Leg wat frambozen in de glazen en plaats er een rietje in.
Stap 4
Giet de ijsthee over de glazen. Doe eventueel nog wat ijsklontjes in de glazen.
Variatietips
- Gebruik thee naar keuze.
- Gebruik fruit naar keuze.