Ingrediënten
- 10 zeer grote champignons
- 800 gr broccoliroosjes
- 2 uien in fijne ringen
- 100 gr fijngehakte hazelnoten
- zout
- 2 dl tomatensap
- 50 cl water
Benodigdheden
- Aluminium barbecue schaal die iets hoger is!
- BBQ
Variatietips
- Lekker met een aardappel van de barbecue, lintpasta of saus.
Bereiding
Stap 1
Maak de champignons schoon. Verwijder het steeltje. Snij de steeltjes fijn.
Stap 2
Fruit de broccoliroosjes samen met de ui en de champignonsteeltjes in een pan en laat op een middelmatig vuur gedurende 20 tot 25 minuten pruttelen.
Stap 3
Haal het broccollimengsel uit de pan en voeg de fijngehakte noten eraan toe. Doe iets zout op de binnenwand van de champignons en vul ze met de broccolivulling.
Stap 4
Doe de gevulde champignons in een met tomatensap en water gevulde barbecue schaal in 12 tot 15 minuten gaar worden.
Variatietips
- Lekker met een aardappel van de barbecue, lintpasta of saus.