Ingrediënten
- 4 el balsamicoazijn
- 2 el honing
- 300 gr kipfilet
- 4 el olijfolie
- 50 gr rucola
- 1 breekbloembrood met sesam
- 4 el yogonaise
- 1 el grove mosterd
- zout en vers gemalen peper
Bereiding
Stap 1
Voorbereiding:
Stap 2
Roer een marinade van de balsamicoazijn met de honing, de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Wrijf de kip in met de marinade. Was de rucola en hak de helft fijn. Verwarm het brood volgens de gebruiksaanwijzing en halveer het brood overdwars.
Stap 3
Bereiding:
Stap 4
Roer de fijngehakte rucola met de yogonaise en de mosterd en besmeer de binnenkant van het brood ermee.
Stap 5
Verhit de ingevette grillpan en rooster de kip aan beide kanten in ca. 12 minuten gaar. Laat de kip even rusten en snij deze daarna in schuine plakken.
Stap 6
Verdeel de rest van de rucola en de kip over de onderste helft van het brood. Leg de bovenkant er weer bovenop.