Ingrediënten
- 1 uitje
- 3 eieren
- 500 gr gehakt
- 1 zakje gehaktkruiden
- 1 beschuitje
- 2 zakjes jus
Variatietips
- Op een broodje heb je een broodje bal.
Bereiding
Stap 1
De gehakt in een grote kom doen.
Stap 2
Dan 1 uitje bakken en in de kom erbij doen.
Stap 3
Daarna 2 eitjes roerbakken zodat je allemaal kleine stukjes hebt en dan deze ook in de kom doen.
Stap 4
Dan 1 rauw ei+ 1 zakje gehaktkruiden + 1 verkruimeld beschuitje door de gehakt in de kom kneden.
Stap 5
Gehakt in een pan in gesmolten margarine goed bruin laten worden aan alle kanten.
Stap 6
Zodra de ballen goed bruin zijn, dan 2 zakjes + aangegeven hoeveelheid water bij de ballen doen en dan zachtjes ongeveer 30 minuutjes onder de deksel gaar laten worden.
Variatietips
- Op een broodje heb je een broodje bal.