Ingrediënten
- 8 eieren
- 8 witte boterhammen, geroosterd
- 8 plakken gerookte zalm
- kuipje kruidenkaas
- fijngeknipte bieslook
- bekertje slagroom
- boter
Variatietips
- Gebruik peper en zout.
- Gebruik bacon van een goede kwaliteit.
- Laat de eieren niet te lang op het vuur staan. Het mag best halfzacht zijn, anders worden het 'rubbereieren'...
Bereiding
Stap 1
Klop de eieren luchtig los in een kom. Verhit boter in een pan en laat het mengsel van eieren in de pan glijden.
Stap 2
Giet de slagroom over de eieren en roer met een houten lepel in de pan. Hou het vuur laag!
Stap 3
Besmeer de boterhammen met kruidenkaas en leg er een plak zalm op.
Stap 4
Als de eieren een beetje gestold zijn, schep ze dan uit de pan op de boterhammen.
Stap 5
Strooi bieslook over de boterhammen met roerei. Smakelijk Pasen!
Variatietips
- Gebruik peper en zout.
- Gebruik bacon van een goede kwaliteit.
- Laat de eieren niet te lang op het vuur staan. Het mag best halfzacht zijn, anders worden het 'rubbereieren'...