Ingrediënten
- 4 grote uien
- 1 kg riblappen
- olie
- knoflook
- peper
- zout
- 3 tl tijm
- 2 laurierblaadjes
- 0.5 l rode wijn
- griekse kruiden
- half bosje peterselie
- half bosje selderij
- volgende dag:
- 250 gr feta
- 2 tl honing
- 1 el citroensap
- 0.5 l gezeefde tomaten
Variatietips
- Heerlijk met verse pasta.
- Met vers stokbrood met kruidenboter.
Bereiding
Stap 1
Dag 1: uien snijden, vlees in blokken snijden, peterselie en selderij hakken, dan alles in een ovenschaal doen en met de kruiden en wijn 4 uur laten pruttelen.
Stap 2
Volgende dag de rest van de ingrediënten toevoegen en dan nog 2 uur op 150gr in de oven.
Stap 3
Voor het opdienen de laurierblaadjes verwijderen.
Variatietips
- Heerlijk met verse pasta.
- Met vers stokbrood met kruidenboter.