Ingrediënten
- 250 gr champignons
- 350 gr varkensvlees in reepjes
- 25 gr boter
- 200 ml crème fraiche
- 2 tl honing (of gembersaus)
- 4 grote broodjes bv triangels
- 250 gr gemengde sla
- 0.5 el provençaalse kruiden
Bereiding
Stap 1
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
Stap 2
Varkensreepjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en het vlees rondom bruin bakken.
Stap 3
Champignons erbij doen en 3-4 min meebakken.
Stap 4
Crème fraiche en de honing(gembersaus) toevoegen en 2-3 min mee verwarmen.
Stap 5
Broodjes (lekker warm uit de oven) door de helft snijden en de onderst helft met wat sla bedekken.
Stap 6
Dan het vleesmengsel erop en afdekken met de andere helft van het broodje.