Ingrediënten
- tacoschelpen
- 250 gr gehakt
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1 rode ui
- 6 champignons
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 el oregano
- volle hand gehakte munt
- geraspte kaas
- bouillonblokje
- scheut olijfolie
- peper en zeezout
Variatietips
- Ga naar de Turk voor de groenten! Ik blijf het zeggen... Daar kun je alles per stuk pakken en je bent heel goedkoop uit!
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Snijd de aubergine, courgette, rode ui en champignons in kleine blokjes.
Stap 3
Rul het gehakt in een pan en voeg de groenten toe.
Stap 4
Meng de tomatenpuree door het mengsel heen, samen met het bouillonblokje en peper en zout.
Stap 5
Als alles gaar is, spatel dan voorzichtig de oregano en de munt door het geheel.
Stap 6
Vul de taco's met het mengsel en strooi de geraspte kaas over het gerecht heen.
Variatietips
- Ga naar de Turk voor de groenten! Ik blijf het zeggen... Daar kun je alles per stuk pakken en je bent heel goedkoop uit!