Ingrediënten
- 2 kipfilets
- kipkruiden
- ei
- scheutje melk
- paprika chips
Variatietips
- Serveren met frietjes, gebakken aardappeltjes of gekookte aardappeltjes en wat groente of een salade.
Bereiding
Stap 1
Snijd de kipfilets in reepjes en smeer ze in met de kipkruiden.
Stap 2
Laat ze zo lang mogelijk marineren (hoe langer, hoe lekkerder).
Stap 3
Meng ondertussen het ei met de melk en klop het een beetje los.
Stap 4
Verpletter de chips in de zak of in een kommetje tot kleine stukjes (ik heb zelf gewoon zo'n zak paprikachips van de Lidl genomen).
Stap 5
Haal dan de kipreepjes eerst door het eimengsel en vervolgens door de chips, zodat ze helemaal bedekt zijn met chips stukjes.
Stap 6
Leg ze in een ingevette ovenschaal en bak ze in een oven van 200 graden in ongeveer 20 minuten gaar.
Stap 7
Draai ze halverwege een keer om.
Variatietips
- Serveren met frietjes, gebakken aardappeltjes of gekookte aardappeltjes en wat groente of een salade.