Ingrediënten
- 0.5 kg half om half gehakt
- ei
- 2 el paneermeel
- handje hand verse koriander
- hand verse munt
- 2 el tomaten puree
- handje erwtjes
- 1 el garam masala
- 2 naanbroden
Bereiding
Stap 1
Meng het gehakt met een ei, paneermeel, koriander, munt, tomatenpuree, erwtjes en Garam Masala.
Stap 2
Vorm van het gehakt vier gelijke hamburgers.
Stap 3
Bak ze in een koekenpan mooi bruin en gaar.
Stap 4
Snijd twee naanbroden door de helft en laat ze in een oven warm worden.
Stap 5
Snijd nu de naanbroden doormidden (je hebt na het snijden vier stukken en die snijd je door de helft) en beleg ze met sla, paprika, wortel en komkommer.
Stap 6
Leg nu de hamburgers op de ene helft van het brood. Besmeer rijkelijk met muntsaus en leg er een ander stuk brood op.
Stap 7
Garneren met koriander.