27 december 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 8 struikjes witloof
  • 200 a 300 gram noordzee garnalen
  • 4 dl boursin cuisine met kruiden
  • 4.05 eierdooiers
  • boter
  • peper en zout
  • gemalen kaas of broodkorstjes en boter
  • nootmuskaat

Bereiding

Stap 1
Was het witloof en snij het fijn. Voeg wat citroensap toe aan het water om verkleuring van het witloof te voorkomen.

Stap 2
Fruit het witloof in boter. voeg boursin cuisine met kruiden (of room waar je kruiden bijdoet) erbij, zout, peper en nootmuskaat. Laat zachtjes gaarstoven.

Stap 3
Neem de pan van het vuur en roer er de garnalen onder. Bind de bereiding met de losgeklopte eierdooiers.

Stap 4
Verdeel het mengsel over diepe borden, bestrooi met broodkorstjes en wat boter of met gemalen kaas en plaats ze even onder de gril.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten