Rundvleeswokschotel met paksoi
19 december 2005
3 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 struik paksoi
  • 6 el woksaus oester-knoflook
  • 300 gr chinese eiermie
  • 300 gr biefstuk, bieflapjes of ossenhaas in stukken
  • 3 bosuitjes
  • 1 rode paprika
  • 3 el (wok)olie

Bereiding

Stap 1
Maak ondertussen de mie volgens de verpakking. Snijd de paprika in stukjes en bak deze in de olie.

Stap 2
Bak het vlees met de paprika en 2 el woksaus ongeveer 3 minuutjes (medium).

Stap 3
Was de paksoi en snijd het groene gedeelte in reepjes (het witte gedeelte gebruik ik nooit, is veel te hard en niet lekker). Voeg dit toe aan het vlees-paprikamengsel en bak het mee tot het heel klein is geworden (is al in een paar minuutjes).

Stap 4
Doe de wok saus door het vleesmengsel en meng het er goed door. Mie afgieten en door het mengsel scheppen.

Stap 5
Even doorwarmen en dan serveren. Bestrooien met de bosuitjes, die je in ringetjes hebt gesneden.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten