Ingrediënten
- pasta voor 2 personen
- olijfolie
- uitje
- blikje tonijn 200 gram
- potje verse kruidenkaas
- room en/of melk
- 1 broccoli in roosjes
- 2 kleine hardgekookte eitjes
- peper en zout
Variatietips
- Smaakt ook lekker met prei.
Bereiding
Stap 1
Stoom de brocoliroosjes gaar.
Stap 2
Kook de pasta beetgaar.
Stap 3
Stoof ondertussen een uitje aan in wat olijfolie, laat de tonijn uitlekken en voeg bij het uitje, roer goed om en doe het doosje kruidenkaas bij, maak het sausje eventueel iets dunner door er room en/of melk bij te voegen.
Stap 4
Kruid het geheel met peper en zout. Voeg de brocoliroosjes erbij.
Stap 5
Snijd de eitjes in schijfjes.
Stap 6
Giet de pasta af en verdeel over Borden. Schijfjes ei erover en vervolgens het tonijn-brocolisausje.
Variatietips
- Smaakt ook lekker met prei.