Ingrediënten
- halve ui
- 1 stengel selder
- halve appel (jonagold)
- currykruiden
- 1 mespunt groentebouillon
- 1 el room
- halve citroen (naar smaak)
- 1 tomaat
- 2 dl water
- dragon
Variatietips
- Kies voor een bechamelsaus met curry of een puur natuur groentesaus.
- Als variatie kan je ook ananas stukjes gebruiken om in de currysaus te doen.
Bereiding
Stap 1
Snij de groenten in brunoise (kleine blokjes).
Stap 2
Stoof ze aan in een weinig vetstof.
Stap 3
Strooi er 1 of 2 soeplepels curry over, afhankelijk van de smaak.
Stap 4
Doe er het water en de bouillon bij en laat voor de helft inkoken.
Stap 5
Ontvel en ontpit de tomaat, snij ze in brunoise en doe ze erbij. Voeg ook de dragon toe.
Variatietips
- Kies voor een bechamelsaus met curry of een puur natuur groentesaus.
- Als variatie kan je ook ananas stukjes gebruiken om in de currysaus te doen.