Ingrediënten
- stokbroodje
- geitenkaas
- provencaalse kruiden
- honing
- gemengde salade
- rode wijn azijn
- pijnboompitjes
Variatietips
- Vervang de geitenkaas door brie.
- Vervang de pijnboompitjes door walnoten.
- Vervang de rode wijn azijn door balsamico dressing.
Bereiding
Stap 2
Strooi Provençaalse kruiden over de geitenkaas (niet teveel!) en sprenkel wat honing over de stokbroodjes.
Zet in een oven van 200 graden tot de stokbroodjes krokant zijn en de kaas gesmolten is.
Stap 3
Drapeer over vier borden gemengde salade. Denk hierbij aan rucola, lollo rosso en lollo bianco en gebruik als dressing rodewijn azijn.
Leg nu op elk 'hoekje' van het bord een rondje stokbrood en bestrooi royaal met geroosterde pijnboompitjes. De chèvre chaud is klaar om direct te serveren.
Variatietips
- Vervang de geitenkaas door brie.
- Vervang de pijnboompitjes door walnoten.
- Vervang de rode wijn azijn door balsamico dressing.